الست مرجانه
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الست مرجانه


 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الكبيبه الشامي علي اصولها

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
????
زائر




الكبيبه الشامي علي اصولها  Empty
مُساهمةموضوع: الكبيبه الشامي علي اصولها    الكبيبه الشامي علي اصولها  Icon_minitimeالخميس أغسطس 04, 2011 9:22 am

طريقه عمل الكبيبه الشامي زي المطاعم واحلي

المقادير

نص كيلو لحم مفروم احمر -ربع كيلو برغل ناعم -بصله كبيره -ملح وفلفل وبهارات وقرفه -واي توابل مشكله تفضليها

الحشو

ربع كيلو مفروم -بصلتين ملح وفلفل وتوابل وقرفه -صنوبر محمر

الطريقه

اولا ننقع البرغل 6 دقايق فقط مش اكتر ومش اقل دي معلومه من الشيف نبيل

ثم نصفي البرغل ونعصره جيدا ونضربه في الكبه مع البصل وكل التوابل ( الخطوه دي مهمه جدا علشان البرغل يتطحن كويس ومايحببش ويبقي باين بعد القلي )

ثم نضيف اللحمه المفرومه ونضربهم مع بعض مره اخري حتي تندمج تماما وتصبح كالعجينه


الكبيبه الشامي علي اصولها  1283363994


ثم نجهز الحشو

لحم مفروم يشوح مع بصل وملح وفلفل وبهارات
ثم نضيف صنوبر محمر
الكبيبه الشامي علي اصولها  1283364119

ثم نحضر وحدات الكبيبه
تعمل كور ونعمل فتحات فيها بحيث نضع الحشو بالداخل
الكبيبه الشامي علي اصولها  1283364547
نضع الحشو ونقفل الكبيبه جيدا
الكبيبه الشامي علي اصولها  1283364621
ثم تقلي جيدا علي الجانبين
وتقدم ساخنه
الكبيبه الشامي علي اصولها  1283364689
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الكبيبه الشامي علي اصولها
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الست مرجانه :: مطعم مرجانه :: ركن الماكولات-
انتقل الى: