انا عملت البسكوت بالطريقة دي وعجبتني وعجبت كل اللي اكلوا منها قلت اجيبها لكم انتم كمان تستفيدوا زي ما بستفيد منكم
ويارب تعجبكم انتم كمان
المقادير:
5 ك دقيق حلويات
25 بيضة
1 وربع كيلو سمن
2و نصف ك سكر بودرة
2 روح البرتقال
3 وقيات نشادر
1 بيكنج بودر
1 زجاجة فانتا برتقال
ربع كيلو بشر جوزهند
ثمن ك سمسم
ربع كيلو زيت او كوب كبير
فانيليا
ماء للعجن عند الحاجة
الطريقة:
1-يخفق البيض مع الفانيليا جيدا.
2-يضاف السكر البودرة ويمزج الخليط جيدا حتي يصبح مثل الكريمة.
3-يضاف السمن للخليط ويخفق جيدا.
4-يضاف روح البرتقال وزجاجة الفانتا ويمكن الاستعاضة عنهما بعصير البرتقال ثم يمزج الخليط .
5-يضاف البشر والسمسم ويمزج الخليط مرة اخري.
6-ينخل الدقيق مع البودر ويخلطا ثم يضاف الدقيق المخلوط
بالبودر الي خليط البيض علي شكل كومة نعمل فيها حفرة
وفي وسطها نضع مقدار النشادر ونقلب بسرعة ونخلط جيدا انا عملت البسكوت بالطريقة دي وعجبتني وعجبت كل اللي اكلوا منها قلت اجيبها لكم انتم كمان تستفيدوا زي ما بستفيد منكم
ويارب تعجبكم انتم كمان
المقادير:
5 ك دقيق حلويات
25 بيضة
1 وربع كيلو سمن
2و نصف ك سكر بودرة
2 روح البرتقال
3 وقيات نشادر
1 بيكنج بودر
1 زجاجة فانتا برتقال
ربع كيلو بشر جوزهند
ثمن ك سمسم
ربع كيلو زيت او كوب كبير
فانيليا
ماء للعجن عند الحاجة
الطريقة:
1-يخفق البيض مع الفانيليا جيدا.
2-يضاف السكر البودرة ويمزج الخليط جيدا حتي يصبح مثل الكريمة.
3-يضاف السمن للخليط ويخفق جيدا.
4-يضاف روح البرتقال وزجاجة الفانتا ويمكن الاستعاضة عنهما بعصير البرتقال ثم يمزج الخليط .
5-يضاف البشر والسمسم ويمزج الخليط مرة اخري.
6-ينخل الدقيق مع البودر ويخلطا ثم يضاف الدقيق المخلوط
بالبودر الي خليط البيض علي شكل كومة نعمل فيها حفرة
وفي وسطها نضع مقدار النشادر ونقلب بسرعة ونخلط جيدا
حتي تتجانس العجينة
7-توضع العجينة في التلاجة حتي تجهزي ادواتك والفرن.
8-تشكل العجينة بواسطة ماكينة البسكوت وتخبز علي نار
متوسطة
وبالهنا والعافية.