الست مرجانه
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الست مرجانه


 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 خلطة الجمبرى للبرنس

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin



المساهمات : 166
تاريخ التسجيل : 30/07/2010
العمر : 50

خلطة الجمبرى للبرنس Empty
مُساهمةموضوع: خلطة الجمبرى للبرنس   خلطة الجمبرى للبرنس Icon_minitimeالخميس أغسطس 19, 2010 3:22 am

خلطة الجمبري الرهيييبه

المقادير:

1 كيلو جمبري او ربيان او قريدس -
3 ملاعق كبيره صلصه -
1 بصله متوسطه -
2 فص ثوم -
2 ربطة كسبره خضره -
2 ملعقه كبيره توابل السمك -
3 فلفل اخضر حراق او حار -
12 ملعقه صغيره فلفل اسمر -
12 ملعقه صغيره كمون -
ملح -
12 كوب ماء صغير .


الطريقة:

تفرم الكسبره والبصل والفلفل الحراق والتوم حتى يصيروا زي الصلصله ويوضع الجمبري بالقشر او بدون في طبق عميق وتوضع فوقه الخلطه والتوابل والصلصله والملح والفلفل والكمون مع تظبيط الملح وتقلبيهم جيدا ثم تضيفي شويه ميه صغيره لتصبح الخلطه لينه شويه ثم توضع في الثلاجه لمده لا تقل عن 6 ساعات ويفضل لتاني يوم ثم يحمر الجمبري علي نار هاديه بواسطة مقلاه بها شوية زيت ضغيره جدا ومتوزعه فيهاوبالهنا ممكن بباقي الخلطه تعملي رز ابيض رائع وتقطعي فيه حتت جمبري هيتسلق مع الرز وبالهنا والشفا

مع تحيات البرنس king

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://fatakat-cool.yoo7.com
 
خلطة الجمبرى للبرنس
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الست مرجانه :: مطعم مرجانه :: ركن الماكولات-
انتقل الى: